Frokost fra 11.30 – 14.00
Fiske tallerken 325,-
Kartoffel, ristet sesam, purløg, peberfrugtemulsion, tang & ristet enoki
Smørstegt filet af rødspætte, grøn remoulade, syltede rødløg & citron
Fiskefrikadelle, limeblad, hvidløgsemulsion, panang karry & kokos
Frokost tallerken 325,-
Kartoffel, ristet sesam, purløg, peberfrugtemulsion, tang & ristet enoki
Kyllingesalat, æble, selleri, purløg, rødløg, sennep, citron & friteret bøgehatte
Tatar, forårsløg, kapers, æggeemulsion, reduceret æblevin & brunet smør
Vegansk frokost tallerken 325,-
Kartoffel, ristet sesam, purløg, peberfrugtemulsion, tang & ristet enoki
Avocado, koriander, kimchi, wasabi, sesam & sennepskarse
Pastinak, tomatpulver, mango chutney & urter
Aften fra 17.30 – 22.00
Forretter:
Tatar, forårsløg, kapers, æggeemulsion, reduceret æblevin & brunet smør
El.
Caprese, parmesan, macadamianødder, jordbærbalsamico, syltede, friske & tilberedte tomater
Hovedretter:
Perlehønebryst, porre, brombær, perlespelt, stegte svampe, sprød parmesan & estragonsauce
El.
Confiteret Portobello, porre, brombær, perlespelt, stegte svampe, surdejs tuille & estragonsauce
Desserter:
Citrontærte, marengs, bær & sprødt
3 Retter 550,-